↑ Palaa kohteeseen Henkilökunta

Tutustu meihin

AnneMerja

          Anne                                Merja

 

Hei olemme pitkäaikaisia työkavereita ja meillä molemmilla on pitkä työkokemus vanhustyöstä, palveluasumisesta, sekä kotihoidosta kunnallisella puolella. Terveyden huollon ammattilaisena voimme tarjota turvallista ja asiantuntevaa palvelua kotihoidon tarpeissa.

Juuremme ovat molemmilla maaseudulla ja siksi eri toteen haluamme turvata omalla panoksellamme yrittäjinä syrjäkylien palvelun tuottamisen ja jatkuvuuden maaseutupitäjissä. Olemme työskennelleet myös päivätoiminnassa, joten ymmärrämme sosiaalisen kanssakäymisen merkityksen asiakkaille.

 

Perheen äiteinä tartumme tomerasti toimeen myös kodin askareissa. Autamme piha ja puutarha töissä, siivoamisessa ja esimerkiksi ikkunoidenpesussa. Pyöräytämme myös halutessasi suolaiset ja makeat leivonnaiset arjen ja juhlan kahvipöytään ja vierasvaraksi. Meiltä kummaltakin löytyy tarvittavat hygieniapassit toimittaa eväät pitopöytään. Kysy lisää palveluistamme niin katsotaan mitä kaikkea voimme tehdä.
” Mottomme on antaa aikaa ja olla aidosti läsnä. Emme auta avuttomaksi vaan yhdessä asiakkaan kanssa pyrimme toimimaan ja tekemään” Ole rohkeasti yhteydessä, niin kartoitamme ja sovimme yhdessä sinulle sopivan palvelumuodon.
IMG_2282
Dia19IMG_2283