Henkilökunta

Dia19
AnneMerja
Lähihoitajana työskentelemme kotipalvelussa, joka painottuu ikääntyneiden ihmisten palveluihin. Asiakkaana voi olla myös lapsiperhe tai vammainen. antamamme apu voi olla hoitoa ja hoivaa tai kodin askareissa avustamista. Lääkehoidosta huolehtiminen on myös ikääntyneiden palveluissa keskeinen työtehtävä. Tehtäviin kuuluu ruoan valmistusta, siivousta, lääkehuoltoa ja avustamista kodin ulkopuolella asioinnissa. Tarjoamme työssämme oman kokemuksemme avoimen ja reippaan olemuksemme asiakkaan avuksi niin juttu tuokioissa, kuin päivittäisissä arjen askareissa. Puhutaan ja kuunnellaan ilot ja murheet yhdessä. Työssämme pyrimme antamaan parasta mahdollista hoivaa ahkeralla ja palvelualttiilla olemuksellamme. Meille on helppo ja luonteva ottaa yhteyttä, joten lähesty meitä rohkeasti tarvitsemassasi avussa, niin suunnitellaan ja tehdään juuri sinun näköisesi ja tarpeesi täyttävä kotiapu.
 
 

Kotiapu tosihoiva tuottaa aluehallintoviraston valvonnan alaisena (EKSOTE) ilmoituksenvaraista sosiaalipalvelua sekä kotipalveluntukipalveluita.

Kiteen kaupungin Perusturvakeskus on hyväksynyt yrityksemme tukipalvelujen tuottajaksi sekä palvelusetelituottajaksi. Toimimme Kiteellä sekä Kesälahden alueella. Kiteen kaupungin, että EKSOTEN palvelusetelituottajana. Palvelusetelillä edistetään sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttäjien valinnanvapautta ja mahdollisuuksia hankkia tarvitsemiaan palveluita yksityisiltä palvelujen tuottajilta. Kysy meiltä lisää palvelusetelin käytöstä.
 
 
 
 
 

Yhteystiedot

 
Palvelukeskus Uukuniemi Oy
Kotiapu tosihoiva
Y-tunnus 2621452-5
 
paperiosoite: Kesälahdentie 57, 59800 Kesälahti
 
Sähköpostit: kotiapu.tosihoiva@gmail.com
Puhelin
 
Toimialueet: Kesälahti, Kitee, Uukuniemi, Saari, Parikkala, Punkaharju
 
 
 

Tutustu meihin

          Anne                                Merja   Hei olemme pitkäaikaisia työkavereita ja meillä molemmilla on pitkä työkokemus vanhustyöstä, palveluasumisesta, sekä kotihoidosta kunnallisella puolella. Terveyden huollon ammattilaisena voimme tarjota turvallista ja asiantuntevaa palvelua kotihoidon tarpeissa. Juuremme ovat molemmilla maaseudulla ja siksi eri toteen haluamme turvata omalla panoksellamme yrittäjinä syrjäkylien palvelun tuottamisen ja jatkuvuuden maaseutupitäjissä. Olemme työskennelleet myös päivätoiminnassa, joten ymmärrämme sosiaalisen …

Katso sivun »