joulu 05

Kotiapu tosihoiva

Dia1Dia19

touko 31

Yhdessä kohti mukavampaa päivää

Tosihoiva_palvelua_ja_yhdessaoloa

Kotiapu tosihoiva

Me teemme käytännönläheistä, tuttua ja turvallista työtä, jotta sinun hyvinvointisi parantuu. Tarjoamme juttuseuraa ja läsnäoloa arkeen ja tuomme vaihtelua päiviin. Ota rohkeasti yhteyttä ,niin järjestetään juuri sinun näköisesi palvelu.

Toiminta- alue : Kesälahti, Kitee, Uukuniemi, Saari, Parikkala, Punkaharju.

Tervetuloa Kotiapu tosihoivan asiakkaaksi.

 

 

IMG_2282

touko 15

Kotoista, kiireetöntä ja miellyttävää palvelua Tosihoivalta

“Kotipalvelu tosihoiva tarjoaa miellyttävän kotipalvelun helpottamaan arkea. Suosittelemme kääntymään ammattitaitoisten ja toimekkaitten naisten puoleen” -Irma .

 

“Tosihoiva auttaa kun omat lapset ja sukulaiset ovat kaukana” – Markku

 

Dia9

Dia18

touko 15

Kotiapua ja hoivapalveluita

Dia18

 

Kaikki me vanhenemme ja tarvitsemme apua jossain vaiheessa elämäämme. Me tarjoamme auttavan käden kodin perus askareiden hoitoon, sekä oman terveyden hoitoon ja vaalimiseen, jotta sinä voit asua omassa rakkaassa kotiympäristössä mukavasti ja turvallisesti. Olemme koulutukseltamme terveyden huollon ammattilaisia, joilta luonnistuu avustaminen erilaisissa terveydenhoidon tilanteissa. Me teemme käytännönläheistä, tuttua ja turvallista työtä, jotta sinun hyvin vointisi parantuu. Tarjoamme juttuseuraa ja läsnäoloa arkeen ja tuomme vaihtelua päiviin. Ota rohkeasti yhteyttä paikalliseen palveluumme, niin järjestetään juuri sinun näköisesi palvelu. Yhteystietomme löydät yhteystietosivultamme

elo 12

Vieraskirja ja keskustelualue palautetta varten

Palaute_lomake

Tervetuloa vieraskirjaan kirjoittamaan palautteesi. Kiitos kaikille palautteen antajille. Ruusut ja risut ovat tervetulleita, mutta muistathan ettet käyttäydy ja kirjoita sopimattomia.

Keskustelualueella käytämme Disqus-kommentointi järjestelmää. Disqus on tuttu monilta keskustelusivuilta ja voitkin käyttää kommentointiin ja kirjautumiseen Disqus tunnuksen lisäksi myös eri sosiaalisen median tunnuksiasi ( Facebook, Twitter, Google+ jne)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista kolmannelle osapuolelle. Kirjautumisella pyrimme vain estämään häiriö ja roskaviestit

 

 

kesä 16

Löydätte meidät myös sosiaalisesta mediasta

Hei, löydätte meidät myös meidät sosiaalisesta mediasta. Sykähdä kanavalle youtubessa ja facebookissa. Löydätte painikkeet sivuston ylälaidasta tai suoraan näistä linkeistä: facebook, youtube (linkit avautuvat omaan välilehteen)

Nähdään somessa…